Mail
Home
Huisregels
Algemene Voorwaarden
Dans aan de hand
Algemene dansante vorming
Klassiek Ballet
Oreintatie
Spietsen
Volwassenen Groep
Nieuwsbrief
Agenda
Welkom nieuwe leerlingen
Welkom
Boutique
Kinderfeestjes
Fotocollage
Contact

Balletstudiodanstique

Nagelpoelweg 82 7333 NZ APELDOORN - 055-5414929 - info@balletstudiodanstique.nl

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

10 leerlingen mogen SPITZEN


 Alle 10 ballerina's die mee hebben gedaan aan de spitz keuring o.l.v.Fysiotherapeute Anja van de Leur van "De Sleutelbloem" op 16 januari 2017, mogen direct al op de spitzen  gaan dansen. Nou ja.......... ......direct is een groot woord.Binnenkort zal er een instructie avond worden georganiseerd waarbij de leerling samen met moeders instructie zullen ontvangen over het bevestigen van de linten, elastiek en vervolgens het lastigste klusje; de punten met katoen garen stoppen. Wanneer de spitzen dan helemaal klaar zijn om erop te gaan staan is het nog een lange weg want het duurt wel tot zeker 1 jaar voordat je er misschien een beetje op kunt dansen. De techniek vraagt VEEL kracht, techniek en discipline, want jaaaaa het is echt "bloed, zweet en blaren".


Herfstpresentaties november 2016


De presentaties waren zeer goed bezocht.Het publiek was enthousiast over de vorderingen van de ballerina's.Van jong tot oud hebben ze hun beste beentjes voorgezet.


The Best of.........

Trots op alle ballerina's die een prachtige voorstelling hebben gedanst.Dankbaar aan het team van moeders die ons achter de schermen hebben geholpen.We hebben hele mooie en ontroerende reacties ontvangen en we hebben enorm genoten.Dank ook aan Peter en Anja Wibier voor de film en foto's.Kortom een fantastische herinnering.

 


  

Balletstudiodanstique - Nagelpoelweg 82 7333NZ Apeldoorn - 055-5414929 - info@balletstudiodanstique.nl - NL52INGB0659882809 - KvK.nr: 08045167

Webdesign by Val-IT